Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps
  • Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps

Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps

205,00 kr

Mærke Jym Supplement

Lavet i USA

Jym Supplement ZMA 90 Caps

Antal
Ikke på lager

Det perfekte nattilskud, ZMA JYM er et avanceret supplement, der forbedrer genopretning med præcise mængder af to centrale mineraler: zink og magnesium, som viser, at det hjælper med at optimere hormonniveauer og understøtte muskelstyrke. Den tredje vigtigste ingrediens i ZMA JYM, vitamin B6, kan hjælpe brugen af ​​zink og magnesium.

Ofte taget før sengetid for at fremme bedre søvn og muskelgendannelse, er ZMA JYM en effektiv måde for atleter og andre, der træner hårdt, at få ordentlig zink og magnesium til at fremme resultaterne af deres træning.

Forskning tyder på, at mange atleter mangler både zink og magnesium. Dette kan skyldes flere faktorer, der øger tabet af disse kritiske mineraler og også reducerer deres absorption fra mad.

Tab af disse mineraler sker gennem sved og urin, plus øget brug til proteinindvinding og syntese. Nedsat optagelse af disse mineraler kan også forekomme ved indtagelse af raffineret sukker og produkter fremstillet af hvidt mel, alkohol, fødevarer, der er rige på calcium, såsom mejeriprodukter, kobber og fødevarer, der er rige på fytater (fosforforbindelser, der findes i fuldkornsbrød, korn) . og bælgfrugter).

ZMA JYM er designet til at arbejde med Vita JYM, som bevidst ikke indeholder zink og magnesium, for at hjælpe med at forbedre optagelsen af ​​andre kritiske vitaminer og mineraler og for at forhindre dig i at få for meget zink og magnesium.

Administration: 3 kapsler på tom mave cirka 30-60 minutter før sengetid.

Ernæringsoplysninger:

Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps

Serverer størrelse 3 kapsler

Servering pr. Beholder: 30 portioner

Ernæringsoplysninger
Zink
30 mg
Magnesium
450 mg
B6 -vitamin
10,5 mg
Sort peber BioPerine
5 mg
1631
2021-08-14

Reviews (0)

Related products