Nitro Tech Performance Series 998 gram
  • Nitro Tech Performance Series 998 gram

Nitro Tech Performance Series 998 gram

155,00 kr

Nitro Tech Performance-serie vallepeptider og isolater, 46 gram kop, protein 30 gram, kreatin 3 gram, BCAA 6,8 gram, glutamin 5 gram og 3,3 leucin,

Mærke: MuscleTech

Lavet i USA

Nitro Tech Performance-serie 998 g

Arome
Antal
Ikke på lager

MuscleTech Nitro-Tech 998 gram

MuscleTech Nitro-Tech Performance-serien

Isoleret fra hvad

Ultrarent primærisolering af valle

Forbedret med kreatin og aminosyrer

Den mest kraftfulde proteinformel udviklet af MuscleTech

Nitro-Tech er et videnskabeligt designet valleisolat til alle atleter på udkig efter muskelmasseudvikling, mere styrke og bedre ydeevne. Nitro-Tech indeholder proteiner, der hovedsageligt stammer fra valleproteinisolat - en af ​​de reneste og reneste proteinkilder, der er tilgængelige for atleter. Nitro-Tech er også forbedret med den mest undersøgte form for kreatin for hurtigere gevinster i muskler og styrke.

Dens vigtigste ingredienser, hurtig levering af aminosyrer efter træning. Nitro-Tech er det første protein, der indeholder alle tre vigtige aminosyrer i fri form og er designet til at tilvejebringe essentielle og proteinogene aminosyrer (til opbygning af proteiner), der hurtigt fordøjes og absorberes af din blodbane - hvilket hjælper med at reparere og vokse muskelceller. Nitro-Tech er det perfekte valg til hurtig levering af aminosyrer efter træning.

Alanin er den næstmest anvendte aminosyre i proteinsyntese efter leucin og er den primære aminosyre til glukoseproduktion, der kan bruges under intens træning. Eksperter mener, at alanintilskud efter træning kan hjælpe med at bekæmpe muskelnedbrydning og fremme proteinsyntese.

Glycin er en aminosyre, der er blevet bemærket at spille en rolle i dannelsen af ​​mange andre biologiske forbindelser i kroppen, såsom proteiner og kreatin, og endda understøtter cellevolumisering.

Ernæringsmæssig sammensætning:

Kalorier 160
Fede kalorier 20
Total fed 2,5 g
Mættede fedtstoffer 1,5 g
kolesterol 70 mg
Samlede kulhydrater 4g
Sukker 1g
protein 30g
Kalk 400 mg
Natrium 140 mg
BCAA 6,9 g
L-Leucine 3,2 g
L-isoleucin 1,9 g
L-Valine 1,8 g
Kreatin monohydrat 3g
Glutamin og forløber 5.3g
101233
2019-06-12

Specifikke referencer

ean13
631656703245
Ny vare

Reviews (0)

Related products