Nitro Tech 4lb 1.81 Kg Naturally Flavoured | MuscleTech

345,00 kr

Kop 45 g, ca. 41 portioner, 6,8 g BCAA, 3 g creatin-monohydrat.
MADE IN USA
Mærke: MuscleTech

Arome
Antal
Ikke på lager

Introducerer et nyt produkt MuscleTech Nitro-Tech Performance serien 4lb Naturligvis Aromatiseret 1,81 kg, denne innovative formel med naturlig smag, indeholder ingen kunstige sødestoffer eller kunstige farver. Ligesom den oprindelige NITRO-TECH Performance serien, hver servering af denne formel Pure tilbyder alt hvad du ønsker at øge styrken og forbedre inddrivelsen: 30 gram premium valleprotein, 6,8 g af BCAA (3,3 g leucin) 3 g creatinmonohydrat, og 5 g glutamin precursor.
Modsætning konkurrerende produkter, Nitro-Tech Naturligvis smagsstoffer forarbejdes koldt og mikrofilter for mindre fedt, kulhydrater, lactose og andre urenheder. Når det kombineres med den nye formel med naturlig smag, det er den reneste Nitro-TECH.
Nitro-Tech er navnet nej. 1 i udførelsen af proteinet er proteinet en overlegen formel MuscleTech ren. Protein af høj kvalitet kommer hovedsageligt fra valle og isolerede peptider, to af den reneste form til rådighed. Denne kraftfulde kombination er 70% mere creatin / valleprotein end sædvanligt. Nu er den samme store formel fås i en ny serie af naturlige, uden kunstige smagsstoffer og ingen kunstige farver.
Filtrering teknologi flerfaset
Hver servering af Nitro-Tech Naturligvis smagsstoffer indeholder 30 gram protein, peptider hovedsagelig fra valleproteinisolat og valle. De har flere fordele i forhold til andre former for protein.
For det første absorberer hurtigt og med den højeste biologiske værdi, kan din krop nemt assimilere de aminosyrer i protein til at opbygge muskler alvorligt imponerende.
Det gør NitroTech Ydelse Naturligvis Aromatiseret et ideelt valg som en post-workout protein og at antænde muskel proteinsyntese når som helst i løbet af dagen.
Naturligt NitroTech valleprotein smagsstoffer blev filtreret under anvendelse af et flertrins filter teknologi til fedtfattig, lactose og urenheder billigere end andre proteinkilder. Desuden er det fremstillet ifølge cGMP standarder som krævet for alle kosttilskud for at sikre kvalitet og integritet.
Naturligvis Flavored NitroTech omhyggeligt udarbejdet af eksperter i en af de vigtigste huse i verden smag uden brug af kunstige farvestoffer eller sødestoffer. Uanset om du drikker efter træning eller bruge den til at starte din dag, er vi overbeviste om, at du vil nyde overlegen smag det giver NitroTech Naturligvis Aromatiseret!
Ernæring Fakta:

Portionsstørrelse: 1 kop 45g
kalorier 150
Kalorier fra fedt 25
total fedt 2,5 g 4%
mættet fedt 1,5 g 8%
kolesterol 80 mg 27%
samlede kulhydratindhold 3 g 1%
kostfibre 1 g 2%
sukkerarter 2 g
protein 30 g 60%
calcium 165 mg af 17%
jern 8 mg 4%
natrium 230 mg 10%
Nitro-Amino Matrix
L-leucin 3,3 g
L-isoleucin 1,8 g
L-valin 1,7 g
creatinmonohydrat 3 g

100453
2019-06-12

Specifikke referencer

ean13
631656712612

Reviews (0)

Related products