Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 kg

442,00 kr

Brand Kevin Levrone

Fremstillet i EU

Arome
Antal
Ikke på lager

Kevin Levrone anabolsk ISO valle er en revolution i den måde valleprotein er formuleret på. Afledt udelukkende af valleisolat, tilbyder Kevin Levrone Anabolic ISO Whey en uovertruffen renhed på 85 g protein pr. 100 gram produkt. Dette rige protein plus den anabolske vækst af stærkt biotilgængelige aminosyrer skaber et fysiologisk miljø for seriøs vækst.

Anabolsk ISO valle mere end en formel, der kun opfylder en anbefalet daglig dosis kvalitetsprotein, blev infunderet med den anden og tredje mest efterspurgte forbindelse til muskelvækst: 3000 mg kreatinmonohydrat og 500 mg D-asparaginsyre. Denne kraftfulde kombination markerer en uovertruffen milepæl for valleproteinformler på dagens mættede marked. Kreatinmonohydrat fra anabolsk ISO-valle arbejder på at regenerere ATP, mens det stimulerer proteinsyntese, så du kan opnå større muskelvækst på kortere tid. D-asparaginsyre øger naturlige niveauer af mandlige hormoner for at maksimere anabolske virkninger.

Derefter tilføjede jeg yderligere 1000 mg taurin for at hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen og stabilisere blodsukkeret, som begge er afgørende for at åbne hormonelle oversvømmelser.

Kreatinmonohydrat , som er et af de mest populære kosttilskud for atleter over hele verden med videnskabeligt dokumenterede effekter.

Bukkehorn ekstrakt er et planteekstrakt, der øger kroppens anabolske tilstand. Fennikelsteroid saponiner er forløberne i syntesen af ​​hormoner med anabolsk virkning, desuden øger de kvælstofretention i systemet og stimulerer dermed proteinsyntese.

tauriner en ikke-protein svovlaminosyre, der forekommer hyppigt i dyrevæv. Taurin distribueres hovedsageligt i skeletmuskel, hjerte, hjerne og nethinden. Taurin kan syntetiseres under interne transformationer i kroppen fra cystein og methionin, men dets dispenserbare oprindelse opfylder ikke kroppens efterspørgsel efter aminosyrer. Således skal det opnås gennem diæt. Taurin har mange fysiologiske funktioner. Regulerer koncentrationen af ​​calcium i kroppen. Taurin er en neurotransmitter og neuromodulator og er ansvarlig for osmoregulering. Det er også involveret i dannelsen af ​​galdesyrer og modulerer forløbet af den inflammatoriske reaktion. Taurin har antioxidantegenskaber ved at beskytte muskelceller mod de skadelige virkninger af frie radikaler, der opstår efter højintensiv og langvarig aerob træning. Denne aminosyre stimulerer også transporten af ​​aktive elementer til musklerne. Det har også antioxidantegenskaber, der beskytter musklerne mod virkningerne af frie radikaler, dvs. oxidativt stress, der opstår efter en højintensiv og langvarig fysisk indsats.

D-asparaginsyre DAA er en aminosyre, der i modsætning til proteinbyggende aminosyrer er i form af D og ikke i L. Naturligvis findes der proteinaminosyrer i form af L, men som et resultat af omdannelse i kroppen kan omdanne til D.-form. DAA har fået popularitet som en aminosyre, der påvirker den naturlige produktion af mandlige hormoner og som sådan er til stede i anabolske produkter.

Den anabolske ISO-valleformel er et kompleks af overlegne anabolske valleproteiner til højtydende atleter.

Et valleprotein isolerer WPI, dvs. en fraktion af valleprotein udsat for mikro- og ultrafiltrering, hvilket gør det muligt at opnå den højeste grad af proteinkoncentration i et produkt (over 90%). Det har det højeste indhold af forgrenede aminosyrer BCAA, som ikke er mindre end 25 g pr. 100 g. Desuden indeholder den ikke kulhydrater og fedtstoffer. Valleisolat, ligesom vallehydrolysat, er en fraktion, der skal indtages straks efter opvågnen eller umiddelbart efter træning på grund af dets hurtige absorberbarhed. Begge fraktioner, WPI og WPH supplerer hinanden, hvor absorptionstid og den højeste biotilgængelighed valleaminogram er af grundlæggende betydning. På grund af den hurtige absorberbarhed af WPI og effekten kan valleisolat omdannes i kroppen til glykogen tabt under intens træning,

Anbefalet administration: Brug 1 eller 2 portioner dagligt, bland 1 portion 30 g med 300 ml vand eller skummetmælk inden træning eller umiddelbart efter træning.

Ernæringsmæssige oplysninger:

Næringsværdi 100 g 30 g
Energi 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
fedt 2,8 g 0,8 g
heraf mættet 1,1 g 0,5 g
kulhydrater 3,0 g 0,9 g
heraf sukkerarter 2,9 g 0,9 g
protein 85 g 25,5 g
Salt 0,45 g 0,14 g
Kreatin monohydrat 10000 mg 3000 mg
heraf kreatin 8400 mg 2520 mg
taurin 8400 mg 2520 mg
D-asparaginsyre 3333 mg 1000 mg
Aminosyreprofil 667 mg 500 mg
L-Leucine 10,1 g
L-isoleucin 7,5 g
L-valin 6,4 g
Asparaginsyre 1,4 g
L-glutaminsyre 19,5 g
L-Serine 4,9 g
Glycin 1,1 g
L-histidin 1 g
L-arginin 1,5 g
L-Threonine 7,3 g
L-Alanine 5 g
L-Proline 5,7 g
L-tyrosin 1.9
L-methionin 1,7 g
cystin 2 g
L-phenylalanin 2,4 g
L-lysin 9,3 g
L-tryptofan 1,3 g101422
2019-06-12

Specifikke referencer

ean13
5902610937934
Ny vare

Reviews (0)

Related products