Der er 47 varer.

Viser 1-24 af 47 element(er)

Aktive filtre

Proteinpulver

Hvad er proteinkoncentrater (protein)

Valleprotein fordøjes hurtigt og er et yndlingstilskud blandt sportsfolk, bodybuildere i rekreative øvelser. Sojabønner, æg, hamp og casein er alternative proteinpulvere med lidt forskellige aminosyrevægte, som muligvis ikke er så effektive til at hjælpe med at øge muskelmassen. Proteinpulvere indeholder normalt rent protein med mulig tilsætning af sødestoffer og smagsstoffer. Proteinpulvere har kun spor af kulhydrater og fedt og indeholder normalt ca. 20 til 30 gram protein pr. Portion.

Et proteinkoncentrat indeholder over 70% protein fra kilder såsom: valle, soja, kasein, æggehvide osv. eller indeholder en enkelt proteinkilde med en koncentration under 10%, der har mellem 100 og 200 kalorier pr. portion, afhængigt af producenten og de indeholdte proteintyper.

Proteinpulvere består hovedsageligt af proteiner blandet med flere gram sukker. En portion proteinpulver indeholder normalt 20 gram protein og omkring 100 kalorier.

Forskellen mellem Gainers og proteinshakes reduceres til hver enkelt ernæringsværdi. I en normal proteinshake kan du normalt forvente at forbruge 100-150 kalorier og få 20-30g protein.