Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 portioner
  • Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 portioner

Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 portioner

230,00 kr

Mærke: Universal Nutrition

Fremstillet i USA

Arome
Antal
Ikke på lager

Formel Universal Animal Pump Pro er designet af John Jewett IFBB Pr en synergi af ingredienser til at bruge effektive dosis til at maksimere pumpe ydeevne og fokus i gymnastiksalen. Vi skabte Animal Pump Pro også at være fri incitament for dem følsomme over for koffein, men stadig ønsker al den ydeevne, genvinding og koncentration af fordelene ved forudgående uddannelse. Tag et kig på de ingredienser, der vil tage din træning til det næste niveau:

Blend volumizing og pumpe:

Citrullin malat : er en aminosyre og et mere effektivt middel til at forøge L-arginin i serum end at tage L-arginin selv, hvilket øger niveauerne af nitrogenoxid NO. Ved at forbedre blodgennemstrømningen til muskel i arbejde, kan citrullin formindske træthed, øget arbejdskapacitet og styrke.

Nitrosigina: Forbindelse patenterede bestående af argininsilikat inositol forbundet. Nitrosigina kan øge produktionen af nitrogenoxid med 5 gange mere effektiv end arginin kan reducere markører for muskelskade i uddannelse og muskel metabolisk produkt kan fjernes. Silicium, en komponent i Nitrosiginei vist sig at øge styrken og fleksibiliteten af arterievægge, hvilket fører til forbedret blodgennemstrømning og cardiovaskulær sundhed.

Hydromax : en patenteret stærkt koncentreret form af glycerol, der kan øge udholdenhed under motion forhindrer nedsat resistens. Stærkt osmotisk og øge det samlede omfang af vand overmættet muskelceller, fremme en pumpning inflation celler. Dette vil forbedre muskel fylde og vaskularisering. Glycerol kan også spille en rolle i varmeregulering under høje temperaturer.

Kreatin monohydrat : den gennemprøvede ergogenic bistand forskning demonstreret styrketræning. Kreatin giver en kilde til fosfat for ATP produktion, forbedre udholdenhed, styrke og lean masse gevinster. Også, en osmotisk aktiv forbindelse med evnen til at trække vand ind muskel, stigende i drej pumpevirkningen af hævelse af cellerne.

Energi og Focus Blend :

Alpha-GPC : Evnen til at krydse blod-hjerne-barrieren og give cholin, som kan fremme dannelsen af acetylcholin. Acetylcholin er en neurotransmitter involveret i neuronal funktion og muskel sammentrækning. Ved stigende niveauer af acetylcholin der en forbedring i koncentration, kognitiv funktion og evne til at producere muskelsammentrækninger stærkere.

Huperzin A : acetilcolinestersaza inhibitor. Dette er en cholinerg forbindelse, der forhindrer nedbrydningen af acetylcholin i hjernen. Ved at forhindre nedbrydningen af acetylcholin, kan Huperzin A forbedre motivation, koncentration og den specifikke opgave.

L-Tyrosin: aminosyre, som anvendes til fremstilling af noradrenalin og dopamin. L-tyrosin, giver råmaterialet til disse katekolaminer, som har en positiv effekt på forebyggelse af kognitiv tilbagegang under akut stress, samt hvad der opleves under træningen.

elektrolytter:

Havsalt: natriumchlorid, en afgørende komponent for hydratisering af en atlet. Natrium er den største elektrolyt i den ekstracellulære væske og spiller en stor rolle i fordøjelsen, kognitiv funktion og muskel sammentrækning. Selv 2% væsketab kan forårsage et fald i motion ydeevne, så hydrering er en af ​​nøglerne til den bedst mulige uddannelse.

Næringsindhold:

Portionsstørrelse: To kopper (19.01 g-22 g)
gate 20
kalorier 15
samlede kulhydratindhold 4 g
natrium 170 mg
kalium 100 mg
Volumizing kompleks og pumpning
creatinmonohydrat 5000 mg
citrullin Malate 4000 mg
Glycerol 65% pulver (i form af Hydromax) 3000 mg
Argininsilikat inositol stabiliseret (som nitrosigina) 1500 mg
Matrix energi og fokus
L-tyrosin 2000 mg
L-Alpha Glicerilfosforilcolina 600 mg
(Alpha GPC 50% pulver
Huperzine A 100MC
(Fra Huperzia Serrata Extract (fuld græs))
elektrolytter 400 mg
havsalt
101197

Specifikke referencer

ean13
039442042071

Reviews (0)

Related products