Outlift Concentrate 30 servings

182,54 kr

Kop 6,2 gram, alt gate 30.
Mærke: Nutrex Research
MADE IN USA
Koncentrer Outlift 30 serv

Arome
Antal
Ikke på lager

30 Outlift tjeneste er emballeret koncentrater i en lille størrelse 6,2 g per portion. I 2014, Nutrex Research besluttede at tage stilling med lanceringen OUTLIFT en udfyldt præklinisk uddannelse, som var den stik modsatte i forhold til formler koncentreret træning. Efterfølgende blev OUTLIFT Amped lanceret for dem, der søger kliniske dosis ingredienser og ekstrem energi niveauer stimulerende. I dag, Nutrex til formål at give en fokuseret sit navn værdigt OUTLIFT der giver en reel præstation forstærker fuldt doseret hjælp nitrat NO3-T teknologi.

Outlift 30 serv koncentrat indeholder:
bitartrat cholin 1,5 mg
Undersøgelser tyder på, at bitartrat Cholin er et vigtigt næringsstof, der øger niveauet af acetylcholin, mental energi og kognitiv behandling, samtidig støtte styrke og sportslige præstationer. Acetylcholin understøtte en sund muskel kontraktile kraft, hvilket er meget vigtigt under en træning.

N-acetyl-L-tyrosin 750mg
Forskning har vist, at denne aminosyre opretholde øget motivation, årvågenhed og mental koncentration. Det er kendt som en stimulans af bevægelse, øge energi under træning og giver dig mulighed for at blot at nå dit toppræstation.

Natriumnitrat (NO3-T som) 500 mg
Natriumnitrat er resultat af en kombination af salpetersyre med en natrium base såsom natriumhydroxid, natriumcarbonat eller natriumbicarbonat. Natrium er et velkendt mineral og elektrolyt i kroppen, der hjælper med at bevare fugt niveauer og muskel sammentrækning. Nitrat, natriumnitrat er omkring 73%, hvilket betyder, at i en dosis på 1 g natriumnitrat forbrugt 730 mg og 270 mg natriumnitrit, nitrat temmelig stor dosis af en sådan forbindelse til den stærke!

Kaff2 CITRAT 50,2% (aktiv) 400 mg
KONCENTRERET OUTLIFT indeholder to aktive kilder til koffein, citrus og koffein Kaff2 Vandfri. Koffeincitrat er ideel incitament for dem, der ønsker at øge energi så hurtigt som muligt, fordi det ser ud til at øge niveauet af koffein i blodet hurtigere end andre kilder til koffein.

Anhydro KOFFEIN 200mg
koffein er en af de mest veldokumenterede ingredienser for at forbedre ydeevnen. Tilskud af koffein straks øge arbejdsbyrden og muskelstyrke, mental årvågenhed og humør, hjælpe tabe fedt og hjælper dig uddannet ved en højere intensitet.

Betain nitrat (NO3-T som) 300 mg
Nitrat er en kombination af betain og betain vandfri salpetersyre. Betain (trimethylglycin) findes i rødbeder (ligesom nitrater) og er også en metabolit af cholin. De kender Nutrex Outlift Stim-Free vidne til kraften i denne kraftfulde ergogenic hænder. I kroppen betain virker som en methylgruppe donor, som hjælper med at fjerne skadelige forbindelser, såsom homocystein eller S-adenosylmethionin, en forbindelse, der øger produktionen af kreatin. Svarende til kreatin, betain fungerer som en osmolyt, der understøtter cellulære hydrering niveauer. Betain er blevet bevist i talrige undersøgelser for at øge styrke og udholdenhed atleter uddannet i øvelser som bænkpres, spring opad og isometrisk styrke.

rauwolscin 1,5 mg
Rauwolscin er en alfa-receptorantagonist, som kan blokere virkningen af receptor er ansvarlig for at standse nedbrydningen af fedtstoffer. Spise før du træner, vil gøre det muligt for kroppen at holde nedbrydningen af fedtstoffer ud over det punkt, der ville have lukket ned ordentligt, hvilket igen bidrager til at fremme energi og udholdenhed.
Ernæring Fakta:

Portionsstørrelse: 6,1 g (ca. 1 Scoop)
Portioner Per Container 30
natrium 240 mg 10%
Cholin bitartrat 1,5 g *
N-Acetyl-L-Tyrosin 750 mg *
Natriumnitrat (NO3 I-T) 500 mg *
Kaff2 Citrate 50,2% (hvilket gav 200 mg koffein) 400 mg *
Betain Nitrat (NO3 I-T) 300 mg *
Koffein Vandfri 200 mg *
rauwolscin 2 mg *

100797
2019-06-12

Specifikke referencer

ean13
857839006860

Reviews (0)

Related products