OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram
  • OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram

OstroVit Tri-Creatine Malate + Taurina - 500 gram

127,78 kr

Mærke: Ostovit

MADE IN EU

Arome
Antal
Ikke på lager

Ostrov Tri-Kreatin Malate er 500 gram kosttilskud af højeste kvalitet, med en kilde til kreatin malat. Det er en kombination af creatin og æble syre i et forhold på 1: 3. mikronisering af produktet er på det højeste niveau. Ideel høj biotilgængelighed og opløselighed af produktet blev bestemt ved de høje krav fra forbrugerne.

500 g creatin malat i rubrik

Produktet indeholder 200 portioner

1 portion = 2,5 g

Kreatin malat - Tri Kreatin Malate

Oprettet af malat forbedrer gentagne gange anabolske, antikatabole og ergogenic kreatin. Creatin er en organisk forbindelse, der består af fragmenter af proteiner, der findes i muskelvæv. Den vigtigste opgave for kreatin er en ophobning af energi i musklerne, hvilket øger mængden af ​​energi, der kan bruges under træning. Øget energiindhold i muskler, øget krop modstand og dermed at øge effektiviteten af ​​regelmæssig motion. Desuden accelererer væksten af ​​mager masse, øge muskelstyrke og øge effektiviteten af ​​kroppen. Desuden øges kreatin indhold bidrager til hurtigere muskel nyttiggørelse mellem uddannelse serien, som forsinker effekten af ​​fysisk træthed og mentale legeme. Skabt af malat er en af ​​de bedste former opløselige kreatin meget godt absorberet af kroppen og omdannes til phosphocreatin effektiv. Det er kendetegnet ved en høj stabilitet grund større modstandsdygtighed over for mave enzymer.

Bedste effekter som følge af langvarig tilskud kombineret med en ordentlig kost, godt afbalanceret, tilstrækkelig uddannelse og hvile.

Ostrove egenskaber Tri-Kreatin Malate

Arbejder anabolske - understøtter muskeltræning ren

Forøger kroppens styrke og effektivitet

Støt reduktion af kropsfedt

Øger uddannelse effektivitet

Accelererer muskel opsving efter træning

Forsinkelser fysisk træthed effekt

Absorberes godt kreatin formular.

Kørselsvejledning:

Tilføje 2,5 g (1/2 ske) i 100-150 ml vand eller juice. De kursusdage, drikke to portioner dagligt, den ene umiddelbart efter vågner, den anden efter træning. På dage uden træning drink en tjener om dagen efter du vågner op.

Næringsindhold:

pr 100g Servering
Kreatin malat 95.06 g 2377 mg
- Herunder kreatin 70,44 g 1761 mg
Taurin 1 g 25 mg
vitamin B6 100 mg 2,5 mg (179%)

100938
2019-06-12

Specifikke referencer

ean13
5902232611717

Reviews (0)

Related products