Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml
  • Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

Dorian Yates Pre-Workout Shot M6Teen Liquid 60 ml

13,00 kr

Mærke: Dorian Yates

MADE IN EU

Arome
Antal
Ikke på lager

Dorian Yates gylle Pre-Workout 60 ml Shot M6Teen

Energi uden ncetare, forfriskende smag, reelle magt!

Flydende Shot M6Teen detonere en hurtig stigning i styrke og udholdenhed i hele kroppen, ved hjælp af doser af beta-alanin dominerende og taurin. Slaget Blend forbedrer energi niveau, giver også en byge af koffein for mental koncentration uovertruffen. Derudover M6teen Shot kommer med kompleks eller svær vitamin B.

Beta-alanin 5000 mg for langvarig resistens

Taurin 1000 mg om større muskulær pumpecelle og befugtere

350 mg koffein for mental fokus

Hvordan virker det

Beta-alanin er en beta-aminosyre, som kan findes i vitamin B5. Det viste sig, at Beta-Alanin er en betydelig stigning muskel dipeptidcarnosin. Udviklingen af højere niveauer af carnosin, er muskelvæv beskyttet mod oxidation. , Beta-Alanin øger dermed ydeevne ved at øge muskelstyrke.

Taurin har evnen til at øge blodgennemstrømningen i hele kroppen. Også Taurin anvendes som en antioxidant for kroppen at opretholde muskelmassen under høj intensitet motion. I forbindelse med dette, kan den bruges som anti-inflammatoriske.

Koffein er et centralt nervesystem nydelsesmiddel bruges mest energi booster i verden. Koffein virker som et incitament til handling og kognitive processer kan gå gennem den menneskelige krop. Forbedrer koncentration, fokus, motorisk koordination og reaktionstid generelt. Det blev også vist, at koffein forbedrer sportslige præstationer for udholdenhedssport.

Vitamin B3 eller niacin er et vitamin, som hjælper omdannelsen og assimilering af mad, næringsstoffer og andre aminosyrer til energi til din krop. Denne energi boost kan hjælpe dig med at komme over dine grænser og vs giver dig mulighed for at give alt, hvad du under træningen. B3-vitamin hjælper også til at sænke kolesterol, øge hjernens funktion og hud og forbedre fælles mobilitet.

Vitamin B6 er nødvendig for kroppen at fungere korrekt, hjælper det at processen sukker, fedt og protein, hvilket er meget vigtigt for folk, der ønsker at tilføje lean muskelmasse. Vitamin B6 bruges også af kroppen til at hjælpe med at udvikle hjernen, nerver og hud.

B12-vitamin ses som et vigtigt vitamin, fordi det bidrager til at bekæmpe hukommelsestab, reducere ældning og giver en intensitet på stemningen ved at øge energi, koncentration og samlet mental funktion. B12-vitamin har vist sig at yderligere hjælp immunsystemet ved at sænke risikoen for tilstoppede arterier.

bruge:

Man skudt 60 ml 30 minutter før træning.

Næringsindhold:

indhold pr 60 ml
B6-vitamin 2,7 mg
vitamin B12 32g
Slaget Blend Beta-alanin, taurin, koffein, B3-vitamin 6,12 g
101114
2019-06-12

Specifikke referencer

ean13
5949106123440

Reviews (0)

Related products