• Ny
Vitargo Pure 2 kg
  • Vitargo Pure 2 kg

Vitargo Pure 2 kg

280,00 kr

Mærke Vitargo

Arome
Antal
Ikke på lager

Vitargo Pure er en patenteret formel af kulhydrater for at give din krop den ekstra energi, den har brug for under og efter træning.

Uanset om du er en udholdenhedsatlet, der leder efter mere energi, eller en bodybuilder, der ønsker hurtigt at genopbygge glykogenlagrene og nå et glykæmisk toppunkt for øget proteinsyntese og muskelforøgelse, er Vitargo Pure for dig, som det er for tusindvis af eliteatleter, inklusive styrkeløftere , konkurrencedygtige bodybuildere og olympiske medaljetagere.

Vitargo Pure 2 kg fordele:

Kulhydrat med høj molekylvægt

70 % genopfyldning af glykogenreserver

Det forårsager ikke mave-tarmproblemer

Hurtigere fordøjelse med 80 %

Ingen følelse af oppustethed

Ydeevne udvidet med 30 %

Vitargo er klinisk testet på Karonlinska Institutet i Stockholm og betragtes som en af ​​de bedste kulhydrater for atleter. Dens molekylære struktur er større end den, der findes i de fleste kulhydrater, hvilket tillader den at passere hurtigere gennem fordøjelsessystemet og blive absorberet i blodet, så din krop kan modtage det ekstra energiudbrud hurtigere, hvilket forbedrer ydeevnen og fremskynder restitutionen.

Vitargo Pure tilbyder rene Vitargo-kulhydrater uden tilsætningsstoffer og praktisk talt nul sukkerarter, nul fedtstoffer og nul proteiner. Vitargo kommer i et praktisk pulver, så du kan tilføje lige så meget, du har brug for, til din proteindrik eller shake, alt efter hvor meget du vil fylde op på kulhydrater.

Vitargo anbefales derfor til alle typer atleter. Uanset om du forbereder dig til en professionel konkurrence eller træner hårdt i fitnesscentret, vil Vitargo give dig den fordel, du skal bruge for at komme ud på toppen.

Administration: 1 portion 72 g pulver til ca. 600-800 ml vand.

Advarsel: Må ikke bruges af personer under 18 år, gravide eller ammende kvinder!

Ernæringsoplysninger:

Vitargo Pure 2 kg

Portionsstørrelse 1 portion 72g

Ernæringsoplysninger
Energi
1150 kj
Energi
270 kalorier
fedtstoffer
0 g
heraf mættet
0 g
KULHYDRAT
66 g
heraf sukkerarter
0 g
hvoraf stivelse
65,5 g
proteiner
0 g
Salt
0 g

Andre ingredienser: VITARGO, bygstivelse (Vitargo), kaliumgluconat, magnesiumglycerolphosphat, fosfater, citronsyre, trinatriumcitrat, sødestoffer (acesulfam K og sucralose)

102142

Specifikke referencer

ean13
7330814001003
Ny vare

Reviews (0)

Related products