Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg
  • Arnold Iron Mass 4.54 kg

Arnold Iron Mass 4.54 kg

454,52 kr
Brand Musclepharm
MADE IN USA
Jern Mass
Arome
Antal
Ikke på lager

Arnold Schwarzenegger har samarbejdet med forskere ved Musclepharm og sammen skabte en revolutionerende vægtøgning Arnold Series Jern Mass Gain gør pate kategori. For at stimulere den hurtige vækst i muskler (og at gøre dette uden at stimulere udviklingen af fedt), det tager både kalorier og præcis fordeling af næringsstoffer til at skabe muskel-bygning miljø, som en atlet behov.
Det bruger et leveringssystem masse i 5 etaper, avanceret teknologi består af protein, komplekse kulhydrater elite fedt sunde ingredienser kant ydeevne og et afbalanceret fordøjelsessystem blanding - plus et lavt sukkerindhold og smager lækkert!
Masse revolutionerende leveringssystem i fem trin er:
Elite komplekse kulhydrater Matrix giver hurtigere genopretning og opbygge muskler.
Teknologi muskel plasmaprotein: 40g tilbyder en kraftfuld blanding af hydrolyseret oksekød protein og lactoferrin. Højtydende sunde fedt: fedt, der indeholder en blanding af sund (EFA), MCT og mættede fedtstoffer, der er afgørende. Øget ydelse og volumen som følge af kreatin og BCAA nitrater, der hjælper boost styrke, størrelse og muskelstyrke. Pro-Digest Blend: er en særlig blanding af kostfibre hjælpemidler fordøjelsen tilsat protein, kulhydrater og fedt. Muskel plasmaprotein teknologi tilbyder en kombineret hud protein og hydrolyseret oksekød protein lactoferrin. Blodplasmaprotein teknologi (MPPT) er en kombination af hydrolyserede proteiner fra oksekød og lactoferrin, designet til eliteidrætsudøvere. Forbrugende denne blanding som en kilde til protein, vil du have hurtige gevinster i muskler, hjælper dig med at absorbere aminosyrer mere effektivt og øge din kvælstofbalance. Jern bord blev formuleret for at understøtte genanvendelse aminer måder at opbygge rygmuskler til at understøtte kvælstofretention og fremme muskel vækst og resultater.
Næringsindhold:
Jern Mass
100058
2019-06-12

Specifikke referencer

ean13
696859261862

Reviews (0)

Related products