Sport Defenition Peanut Butter Smooth 1 kg

  91,27 kr
  Glat Peanut Butter
  Arome
  Antal
  Ikke på lager

  DEFINITION SPORT jordnøddesmør THATS den glatte - 1000G er en høj kvalitet jordnøddesmør, peanut baseret på 100%, som er genstand for mekanisk formaling til den ønskede glatte struktur. Hver servering giver en solid dosis af sunde fedtstoffer, ville vegetabilske proteiner (ca. 30%) og mineraler uden korrekt drift og funktion af hele kroppen ikke være mulig. En yderligere fordel er den lavt glykæmisk indeks af hver del. Peanuts er en god kilde til vitaminer og mineraler:
  - vitaminer fra B-gruppen (som deltager i energi processer, der forekommer i kroppen, bestemme metabolismen ret af proteiner, kulhydrater og lipider) - magnesium (bidrager til at opretholde elektrolytbalance, fastlægge normale metabolisme, fremme den rette funktion af nervesystemet, og muskel)
  - zink (meget vigtigt mineral, der har en virkning med mange facetter, der bidrager til DNA-syntese, er involveret i celledeling del i energistofskiftet i kroppen, bidrager til at frembringe den korrekte protein og hjælpemidler opretholde fertilitet og frugtbarhed).
  - Mangan (beskytter celler mod oxidativt stress, understøtter det normale væv er involveret i metabolisme).
  100686
  2019-06-12

  Reviews (0)