OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter
  • OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter

OstroVit Coleus Forskohlii 90 tabletter

120,48 kr

90 kapsler, 1 kapsel / dag
BRAND: Ostrovit
MADE IN EU

Antal
Ikke på lager

Ostrov Coleus forskohlii er et kosttilskud tabletter supplere din kost med indiske brændenælde rod ekstrakt (Coleus forskohlii). Denne plante kan findes i tropiske og varme tempererede områder i landene i Sydøstasien. Det første terapeutiske materiale opnås hovedsagelig fra rødder, som opsamles i den fase af koncentration.
90 tabletter i pakken
1 tablet = 1 tjener
en af de bedste kendte adaptogener
forskolin - Indian brændenælde
Supplement OstrovDet er standardiseret til 10% forskolin. Den aktive bestanddel er en, der har en effekt på adenylylcyclase produktion, der er forbundet med cellemembraner. Forælder enzymet er andre enzymer, der stimulerer væksten af ​​muskelmasse til sæt, samt initiering af fedtforbrænding processer. Der er også frigivelsen af ​​fedtsyrer fra fedtceller. På grund af dette, musklen bruger fedt til at generere energi. Dette giver mulighed for betydelige lagre af overskydende fedt for
energiproduktion, som giver arbejdende muskler. Dette er især vigtigt i overvægtige personer. Det aktive stof i Coleus Forskohlii også fungerer Ostrov fungerende skjoldbruskkirtel hormoner, der påvirker reguleringen af stofskiftet. Thyreoideahormoner er i høj grad ansvarlig for kroppens stofskifte og psykomotorisk aktivitet. Som skjoldbruskkirtlen fungerer mere effektive, jo mere fedt vi brænde.
Ostrov Coleus forskohlii anbefales især for folk, der er fysisk aktive for at fremskynde nedbringelsen af overdreven kropsfedt og øget muskelmassen. Bestanddel præparat er også kendetegnet ved en fordelagtig virkning på aktiviteten af luftvejene eller skjoldbruskkirtlen.
Ostrove egenskaber Forskohlii Coleus
øger stofskiftet
inhiberer syntesen af fedt i den såkaldte gule fedtstoffer
stimulerer bugspytkirtlen
stimulerer sekretionen af skjoldbruskkirtelhormoner
fremmer lipolyse
adaptogen kraftfulde

anvendelser én portion ( én tablet) dagligt.
Ernæring Fakta:

Indisk brændenælde rod ekstrakt 200 mg
- herunder forskolin (10%) 20 mg
233641

Reviews (0)

Related products