Brug af dette websted indebærer accept af nedenstående vilkår og betingelser. Vi anbefaler, at du læser dem omhyggeligt. SC Virtual Host SRL påtager sig retten til at ændre disse bestemmelser uden yderligere varsel. Den seneste version er tilgængelig på denne side.

Adgang / besøg af dette websted af dig er underlagt Vilkår og betingelser for brug og indebærer din udtrykkelige accept af dem og repræsenterer aftalen mellem parterne.

Forholdet mellem parterne styres af følgende normative handlinger:

GEO-nr. 21/1992 om forbrugerbeskyttelse

GEO-nr. 34/2014 vedrørende forbrugernes rettigheder i de kontrakter, der er indgået med fagfolk

Lov nr. 363/2007 om bekæmpelse af forkert handelspraksis i forhold til forbrugere og harmonisering af reglerne med den europæiske lovgivning om forbrugerbeskyttelse

Lov 365/2002 om elektronisk handel

SC Virtual Host SRL garanterer brugeren begrænset adgang, i personlig interesse (bestilling online, information), på webstedet www.kiwigym.dk og giver ikke retten til at downloade eller ændre webstedet delvist eller fuldstændigt af reproducere hele eller dele af webstedet, kopiere, sælge / videresælge eller betjene webstedet på anden måde, til kommercielle formål eller uden det forudgående skriftlige samtykke.

Hele indholdet af www.kiwigym.dk-webstedet - billeder, tekster, grafer, symboler, webgrafikelementer, e-mails, scripts, programmer og andre data - tilhører SC Virtual Host SRL og dets leverandører og er beskyttet af Loven om beskyttelse af ophavsret (lov nr. 8/1996) og lovgivningen om intellektuel og industriel ejendom. Brug uden samtykke fra SC Virtual Host SRL af nogen af ​​de elementer, der er anført ovenfor, straffes i henhold til gældende lovgivning.

Www.kiwigym.dk domæne ejes af SC Virtual Host SRL Brugen af ​​dette varemærke, domæne eller marketingnavne, logoer og emblemer i direkte eller "skjult" form (af typen, men ikke begrænset til, metatags eller andet indekseringsteknikker, internetsøgning) uden forudgående skriftlig tilladelse er forbudt og straffet i henhold til loven.

Produkterne præsenteret på www.kiwigym.dk sælges af SC Virtual Host SRL Priserne på produkterne kan til enhver tid ændres. Kontroller den endelige salgspris, før du køber et produkt.