Balkan Pharmaceuticals ProDigestiv 25000 – 30 kapsler
  • Balkan Pharmaceuticals ProDigestiv 25000 – 30 kapsler

Balkan Pharmaceuticals ProDigestiv 25000 – 30 kapsler

62,00 kr
Antal
Ikke på lager

Pro Digestive 25000 - 30 kapsler indeholder pancreatin. Pancreatin er et pulver fra pattedyrspankreas, hovedsageligt fra svinepancreas, som ud over de eksokrine pancreas-enzymer lipase, alfa-amylase, trypsin og chymotrypsin også indeholder andre enzymer.

Pro Digestive 25000-behandling hjælper med at opretholde en normal vægt ved at regulere fordøjelsen!

Den afgørende faktor er den enzymatiske aktivitet af lipase såvel som en del af trypsin. Amylolytisk aktivitet er kun vigtig i behandlingen af ​​cystisk fibrose, for selv i kronisk pancreatitis opstår spaltning af madpolysaccharider uden lidelser.

Animal pancreas lipase, svarende til human lipase, er ikke gastro-resistent, så ved en pH under 4 er der en irreversibel inaktivering af dens lipolytiske aktivitet.

Pankreas lipase spalter fra triacylglyceridmolekylet fedtsyrer i position 1 og 3. Frie fedtsyrer og 2-monoglycerider dannet i nærværelse af galdesyrer absorberes hurtigt, hovedsageligt i den øvre del af tyndtarmen.

Trypsinogenaktivering fra trypsinogen udføres autokatalytisk eller under påvirkning af tyndtarms enterokinase. Trypsin aktiverer igen andre proteolytiske enzymer. Endopeptidase dissocierer peptidbindinger med deltagelse af lysin og arginin, og således spaltning af peptidbindinger sammen med andre enzymer bidrager til spaltning af proteiner til aminosyrer og peptider med lav molekylvægt. Ifølge de seneste data hæmmer trypsin sekretion af bugspytkirtlen, stimuleret af sig selv efter aktivering i de øvre dele af tarmen. Den analgetiske virkning af pancreatinbaserede præparater skyldes netop denne mekanisme. Ligesom endoamylase spalter alfa-amylase meget hurtigt polysacchariderne, som indeholder glukose, og dens aktivitet forbliver derfor ret vigtig,

Biotilgængelighed Ved selvopløsning af kapslerne frigives de i maven og fordeles, selv i nærværelse af mad. Den gastro-resistente belægning af kapslerne beskytter de enzymer, der er følsomme over for syrenes virkning mod inaktivering af mavesyre under gastrisk transit. Enzymer frigøres ikke, før de når det neutrale eller let basiske miljø i den nedre tarm, hvor foringen opløses. Da pancreatin ikke absorberes, kan der ikke gives oplysninger om dets farmakokinetiske egenskaber og biotilgængelighed. Effektiviteten af ​​pancreatin bestemmes af omfanget og hastigheden, hvormed enzymer frigøres fra den farmaceutiske form og svarer således til galenisk tilgængelighed.

DOSERING OG ADMINISTRATIONSMETODE

Det anbefales at administrere 20.000 - 40.000 enheder lipase til et måltid i henhold til de generelle doseringsanbefalinger.

Medmindre andet anbefales, er dosis 2-4 Pro-Digestive kapsler pr. Måltid (svarende til 20.000 - 40.000 AU lipase pr. Måltid).

Den krævede dosis kan også være højere. Dosisøgning sker kun under tilsyn af en læge og afhænger af symptomerne (for eksempel steatorrhea og mavesmerter).

Den daglige dosis af enzymer på 15000-20000 lipaseenheder pr. Kg legemsvægt bør ikke overskrides.

Kapslerne sluges hele uden at tygge eller knække, med tilstrækkelig væske under eller umiddelbart efter et måltid eller en snack.

Varigheden af ​​Pro-Digestive-administrationen fastlægges sammen med lægen afhængigt af tilstanden

PRODUKTSAMMENSÆTNING

En 25000 AU kapsel indeholder:

aktivt stof: pancreatin 383,75 mg (minimum lipolytisk aktivitet 25000 AU, amylolytisk 22500 AU, proteolytisk 1250 AU).

hjælpestoffer: croscarmellosenatrium, magnesiumstearat, hydrogeneret ricinusolie, vandfri kolloid silicium, mikrokrystallinsk cellulose.

1476
2020-08-30
Ny vare

Reviews (0)

Related products