Kaged Muscle Amino Synergy 30 serv + Caffeine

  228,17 kr

  Brand Kaged Muskel
  MADE IN USA

  Amino Synergy KagedMuscle 30 serv

  Arome
  Antal
  Ikke på lager

  En ny generation af aminosyrer understøtter muskel Muscle Amino Synergy Kaged 30 serv
  EAA fermenteret oprindelse og veganer
  fremmer sund muskel
  understøtter muskel proteinsyntese
  naturlige smagsstoffer til at smage fantastisk
  Amino Synergy 30 Kaged service fra muskel er en af de mest interessante udviklinger bodybuilding realm af videnskaben. Når du skubbe din krop til max hver dag, du fortjener den højeste kvalitet aminosyrer, som du kan få til at fodre din indsats, og det er præcis, hvad du får med den nyeste innovation fra Muscle Kaged. Amino Synergy er en avanceret formel af essentielle aminosyrer (EAA) med i det væsentlige den fulde spektrum, som giver fermenteret EAA og veganske venlige.
  Amino Muskel Synergy Kaged
  Hvorfor du har brug for aminosyrer
  Aminosyrer, byggestenene i proteiner, er proteiner i sin reneste form. De er proteiner, som repræsenterer 20% af vores krop. Protein spiller en afgørende rolle i mange biologiske processer, der danner væsentlige bestanddele af muskler og cellemembranerne og er væsentlige i stofskiftet.
  Sintezarea erhverver aminosyrer af deres krop (ikke-essentielle aminosyrer) eller ved at indtage dem (aminosyrer) i levnedsmidler, drikkevarer og kosttilskud. Din krop kan ikke gøre essentielle aminosyrer - skal indhentes fra mad og kosttilskud. Det er derfor så vigtigt, at atleter og bodybuildere at forbruge en høj kvalitet aminosyrekilder såsom Amino Synergy.
  Ikke alle aminosyrer er de samme!
  Sandheden er, at ikke alle aminosyrer er skabt lige, Kaged Muskel er forpligtet til at levere kvalitetsprodukter og understøttes ikke af videnskaben til at hjælpe enkeltpersoner til at føre en sund livsstil og altid sætte kvalitet før profit. Formulere en højere standard og tilbyder atleter kun rene produkter af høj kvalitet og yderst effektive. På baggrund af denne forpligtelse til kvalitet, har Muskel Kaged hold foreslået at udvikle formuleringer af aminosyrer top, der vil hjælpe med at tage din krop til det næste niveau.
  muskel Kaged
  Baseret på styrken teknikker gæring branchen Kaged Muskel er i stand til at tilvejebringe aminosyrer og plante høj kvalitet gærede. Faktisk er det denne fremgangsmåde, som er en kritisk differentiator mellem de fleste aminosyrer førende produkter og den nyeste generation Amino Synergy formel.
  Den ceAmino Synergy
  Vegansk
  naturlige smagsstoffer
  Ingen kunstige farvestoffer
  Gluten
  smager fantastisk
  aminosyrer afgørende ULTRA PREMIUM
  Matrix AjiPure MP9 fra Amino Synergy er designet til at tilvejebringe alle ni essentielle aminosyrer: L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, L-threonin, L-phenylalanin, L-methionin, L- histidin og L-tryptophan. Denne aminosyre hjælper støttematrix proteinsyntese At fremme sund muskel samtidig støtte dine fysiske mål.
  Hvordan functioneazaAmino Synergi produkt fra Muscle Kaged fremmes af Kris Gethin
  Tjeneste + Koffein Amino Synergy 30 er formuleret med en matrix beriget med leucin EAA. MP9 understøtter mTOR-signalvejen og proteinsyntese. MTOR, pattedyrsmålet af rapamycin eller det er det vigtigste regulator af proteinsyntese. Denne vej kontrol signaling stærk anabolsk og katabolske skeletmuskel, regulering muskel hypertrofi (vækst) og muskelsvind (nedbrydning). Amino Synergy tilbyder en kombination af EAA-steder beriget leucin til hjælpe med at bekæmpe muskelnedbrydning og til støtte proteinsyntese, så du kan begynde at maksimere de resultater, du arbejder hårdt i gymnastiksalen og på marken.
  Amino Synergy 30 serv
  Forbedrer proteinsyntese.
  Amino Synergy er en avanceret formel, som er konstrueret til sport, der søger at fremme og opretholde sund muskel proteinsyntese. Udover MP matrix 9 aminosyrer innovative helt nye frekvenser, dette giver stærke formel også 500 mg pulver af kokos vand.

  Denne rene formel indeholder ingen kunstige smagsstoffer og farver, bruger en eksklusiv kombination af ingredienser og avanceret teknologi, for en alsidig, fremragende smag, som du kan bruge på alle tider af dagen.

  Ligesom alle Kaged Muskel, kvalitet, renhed og sammensætning er garanteret 100%. Du ved, du får alt det bedste fra Kaged Muscle.
  Ernæring Fakta:

  30 portioner+ Koffein
  servering1 gram cupa6.2
  samlede portioner30
  kalorier30
  samlede carbodydrati2 g
  samlet sukkerindhold0,5 gram
  AJIPURE MP9 LR MATRIX3 gram
  L-leucin, L-lysin Acetat, L-valinL-isoleucin, L-threonin
  L-phenylalanin, L-methioninL-histidin, L-tryptophan
  Coconut Water Powder500 mg
  PurCaf Økologisk Koffein124 mg
  100903

  Reviews (0)