Gaspari Nutrition AminoMax 8000 350 tabletter

  219,05 kr

  Betjener 4 tabletter, 88 portioner. Vi anbefaler 4 tabletter før træning (motion) og 4 tabletter efter træning.
  Mærke: Gaspari Nutrition
  MADE IN USA
  aminomax 8000 Gaspari

  Antal
  Ikke på lager

  Gaspari Aminomax 8000 er en del af aminosyrer er et supplement af højeste kvalitet beriget med taurin og leucin, som indeholder aminosyren kompleks af højeste kvalitet for professionelle atleter, bodybuildere, atleter i kampsport og kampsport. En aminosyre næringsstof billigere skabt på grundlag af valleproteinhydrolysat, som giver en gevinst i muskelmasse, større styrke og muskelstyrke og hurtigere helbredelse. Hver servering indeholder 8 gram aminosyrer! De bedste aminosyrer for muskel vækst.
  Super Højde ydeevne. Designet til avancerede atleter og bodybuildere. 91% hydrolyseret valleprotein med leucin og taurin yderligere forbedret. Fremmer stigninger i størrelse, styrke og udholdenhed. 8 gram aminosyrer per portion.
  Applied proteinmolekyler (di-tri- og individuel aminosyrer) er meget godt absorberet i kroppen og er hurtigt leveret til musklerne.
  L-leucin er en af aminosyrerne med forgrenet kæde (BCAA) og betragtes som den mest effektive aminosyre BCAA som effektivt forhindrer muskeltab. Derfor er det ingen overraskelse, at L-leucin er så populær blandt professionelle bodybuildere. L-leucin, fremmer heling af knogler, hud og muskelvæv efter skade og er ofte anbefales til rekonvalescens og / eller efter operationen.
  L - Taurin er den mest forekommende aminosyre i kroppen. Det er en vigtig ingrediens i galdesyren er væsentlig for binding af fedtstoffer og fedtopløselige vitaminer. L-taurin bistå med velfungerende myocardium, bevare stabiliteten og regulerer cellemembranen af hjerneceller. L-Taurin kan også øge virkningen af insulin, forbedrer glucosetolerance og øge koncentrationer af antioxidant, som er vigtigt at øge muskelmassen. Husk, at hver eneste øvelse reducerer muskel taurin det derfor er meget vigtigt at supplere med amino Gaspari Nutrition Amino Max 8000 Administration4 tabletter 4 tabletter før træning og efter træning.

  Ernæring Fakta:
  AminoMax Blend 8000

  værdi Power32 kcal
  protein8 g
  AminoMax 8000 Blend: 8276 mg
  Taurin2750 mg
  kreatinmonohydrat2750 mg
  Valleprotein concetrated2750 mg
  kasein miceller9 mg
  Valleproteinhydrolysat1 mg
  glutamin4 mg
  BCAA12 mg


  Forum, diskussioner og udtalelser rubricareview forventer.

  13293407

  Reviews (0)