Der er 61 varer.

Viser 1-24 af 61 element(er)

Aktive filtre

Aminosyrer

Aminosyrer er små biologiske molekyler, der består af større enheder, der er proteiner. Kroppen erhverver de aminosyrer, der er nødvendige for at fordøje madproteiner. Denne proces er imidlertid langsom og kostbar. I visse fysiologiske situationer bliver hurtig påfyldning af aminosyrer derfor en absolut nødvendighed!

Muskelproteiner opdeles i aminosyrer af enzymer, der ødelægger proteiner, indtil deres niveau af frie aminosyrer stiger. Høje koncentrationer af frie aminosyrer i muskelceller fratager enzymer katabolisk aktivitet. Du kan øge niveauerne af frie aminosyrer i muskelceller og kan hæmme katabolisme ved at sluge proteinhydrolysat-tabletter. Hydrolyserede proteiner er kun lab-fordøjede proteiner - opdelt i aminosyrer. De hydrolyserede proteiner virker antikatabolske og anabolske (forbedrer kvælstofbalancen plus) og fremskynder regenerering efter helingen. På den anden side udviser nogle aminosyrer, der hovedsagelig stammer fra valleproteinhydrolysater, hormonel aktivitet - intensiverer anabolismen, øger nedbrydningen af ​​fedtvæv, styrker immunsystemet og mindsker overbelastningen.

Valle-aminosyrer bruges oftest før og efter træning, ved sengetid og efter vågnen, for at mindske katabolismen af ​​stress og post-absorption (om natten). Hvis BCAA-aminosyrer bruges på samme tid som valle-tilskud, bruges valle-aminosyrer før måltider for at supplere aminosyrerne i måltidet.